Dél-budai közéleti kavicsok

Kommentár nélkül

2016. április 05. - dunakavicsok

Németh Zoltán 2010.05.21.

„A pedagógusok ellen elkövetett erőszakos cselekményekkel kapcsolatban engedjék meg, hogy megosszak önökkel néhány gondolatot. Nos, nagyon sokan szokták mondani, hogy vissza kell állítani a pedagógus hivatás rangját, megbecsülését. … Az előbbieket nemcsak mondani kell, hanem itt az idejük a tetteknek is. Az Országgyűlés feladata és mindenképpen fontos feladata, hogy figyelemmel kísérje a társadalmi folyamatokat, és ennek megfelelően alakítsa a törvényeket.

Pedagógusként mindenképpen el kell mondanom, és Budafok-Tétény országgyűlési képviselőjeként is meg kell állapítanom, hogy nagyon sok jelzés érkezik hozzánk a pedagógustársadalomból. Például választókerületemben, Budafok-Tétényben, amely ugyan a béke szigete ezzel kapcsolatban, érezhető a pedagógusi szolidaritás, és úgy gondolom, el is várják a törvényhozástól, elvárják a tisztelt Háztól, hogy ezt figyelembe vegye.

Mindenképpen szükséges a jelen társadalmi helyzetben úgy gondolom az együtt érző jelzés a pedagógustársadalomnak, a tanároknak, hogy biztonságban érezzék magukat, és tudják azt, hogy mi mellettük állunk, az ország mellettük áll szép hivatásuk teljesítésében. Köszönöm szépen.” (Taps a Fidesz soraiban.)

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=hNyJmwCuUPo

A bejegyzés trackback címe:

https://dunakavics.blog.hu/api/trackback/id/tr28567066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása